№: 1
ID картки працівника:
21978
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4378998
Фізична особа. ПІБ:
Федорусь Юрій Володимирович
Фізична особа. Дата народження:
20.03.1966
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Чоловіча
Початок роботи в закладі:
10.10.1990
Дата початку стажу:
10.11.1990
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
33
Відомості про підвищення кваліфікації:
"Волинська державна сільськогосподарська дослідна станціа інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України
Свідоцтво: № 6 від 30.11.2018 р."
Останні зміни в ЄДЕБО:
15.04.2022 15:42
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1.Федорусь Ю.В. Промоція у сфері гостинності: технології, перспективи, рішення./ Дащук Ю.Є., Федорусь. Ю.В.// Економічні науки. Серія: Регіональна економіка: зб. наук. пр. Луцького НТУ, 2020. Вип. 17(67). С. 318–324 DOI: https://doi.org/10.36910/2707-6296-2020-17(67)-32
    2. Федорусь Ю.В. Дослідження умов інтенсифікації роботи вакуум-апаратів цукрового виробництва / Ю.Л. Гунько, Ю.В. Федорусь // Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті. Науковий журнал. – Луцьк: Луцький НТУ, 2016. – № 3 (7). – С. 31-35.
    3. Федорусь Ю.В. Експертна оцінка залишкової міцності лонжерона автомобіля, що пошкоджений тріщиною. типу / В.ВШвабюк, Ю.В.Федорусь, В.В.Грабовець // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 45. – Луцьк, 2020. – С. 121-131.
    4. Федорусь Ю.В. До питання про аналітичний та числовий розрахунок елементів конструкцій, пошкоджених тріщинами. /Приходько Олексій, Федорусь Юрій, Лаговський Ілля// Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я. С. Підстригача НАН України. – 2020. http://www.iapmm.lviv.ua/chyt2020
    5. Федорусь Ю.В. Про особливості напруженого стану круглої плити за різних умов защемлення на краю/Шваб’юк В. І., Ротко С.В., Федорусь В.Ю., Швабюк В. В.// Актуальні проблеми інженерної механіки. Одеса: ОГАСА. 2020. C.374-378.

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Федорусь Ю.В. Механіка рослинних матеріалів: електронний навчальний посібник / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. 301 с.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Федорусь Ю.В. Механіка рослинних матеріалів: методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 133 Галузеве машинобудування машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2016. – 22 с.
    2. Федорусь Ю.В. Технічні засоби допоміжних операцій: методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 133 Галузеве машинобудування машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 36 с.
    3. Федорусь Ю.В. Технічні засоби допоміжних операцій. Конспект лекцій для студентів спеціальності 133 Галузеве машинобудування машинобудівного факультету денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 44 с.
    4. Федорусь Ю.В. Зернознавство: методичні вказівки до виконання практичних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо- професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 64 с.
    5. Федорусь Ю.В. Зернознавство: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Ю.В. Федорусь. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 128 с.

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    Керівництво студентами (Поліщук Н.В., Кравець М.А), які зайняли призове місце (диплом ІІ ступеня) у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (освітня програма 204 "ТВППТ" секція "Технологія переробки продукції тваринництва"), що проводився у Миколаївському національному аграрному університеті (наказ Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р.)